šime odlazi iz primere?

Pukla ljubav: Vrsaljku je dosta, a u Madridu mu već pronašli zamjenu!

28.11.2017 u 16:12

Bionic
Reading

Španjolska Marca tvrdi da je Šime Vrsaljko zatražio odlazak iz Atletica, nezadovoljan minutažom koju dobiva kod Diega Simeonea, a klub će pokušati umjesto njega dovesti Thomasa Meuniera iz PSG-a...

Vrsaljko je možda standardan u obrani hrvatske reprezentacije, ali za Atletico je ove sezone odigrao tek tri utakmice u Primeri i zbog toga polako gubi strpljenje. Sportski dnevnik Marca tvrdi da je 25-godišnji branič ovih dana bio na razgovoru s upravom madridskog kluba i zatražio odlazak.

  • +3
Šime Vrsaljko Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Susana Vera

Spomenuti španjolski list vjeruje da se Šime želi vratiti u talijansku Seriju A i pojačati vodeći Napoli, što bi se moglo dogoditi već ove zime.

No, prvo mora dobiti dopuštenje za odlazak iz Atletica, kluba koji je za njega dao 15 milijuna eura. Kao moguća zamjena u momčadi Diega Simeonea u španjolskim medijima već se spominje belgijski branič PSG-a, Thomas Meunier.

Ako crveno-bijeli uspiju dobiti ove zime Meuniera, tada će i Vrsaljko dobiti 'zeleno svjetlo' za transfer kojim bi povećao svoju minutažu uoči SP-a na Rusiji na kojem Zlatko Dalić ozbiljno na njega računa na poziciji desnog beka...