POČINJE NOVO DOBA?

U Italiji uvjereni: Mandžukić se više neće morati žrtvovati za Juventus!

27.11.2017 u 09:44

Bionic
Reading

Nakon što se našao u vršku napada u dvoboju protiv Crotonea i zabio pogodak, Mario Mandžukić hvaljen je od strane talijanskih medija koji vjeruju da se u nastavku sezone više neće morati žrtvovati za ekipu i igrati na krilu...

Podsjetimo, naš 31-godišnji napadač prošle se sezone potpuno podredio ekipi i igrao na lijevom krilu, na poziciji koja mu manje odgovara kako bi Gonzalo Higuain dobio prostora u vrhu napada.

  • +3
Mario Mandžukić Izvor: Reuters / Autor: STRINGER

No, nakon posljednjih nekoliko neuspjeha Juventusa trener Massimiliano Allegri odlučio je vratiti Marija Mandžukića u središnjicu, a uglednog Argentinca preseliti na klupu, što se protiv Crotonea ove nedjelje pokazalo pozitivnim.

Torinski klub stigao je do lake pobjede 3-0, Mandžo je zabio svoj treći pogodak u sezoni, a Higuain je cijeli susret odgledao s klupe.

Autor: YouTube

Juventus za vodećim Napolijem i dalje zaostaje četiri boda, a Mandžukićev povratak u vrh napada ocijenjen je pozitivnim u talijanskim medijima koji smatraju da je došlo vrijeme da se prestane žrtvovati za ekipu.

'Na ovaj način crno-bijeli mogu iskoristiti skok igru Hrvata, a Dybalu napokon možemo vidjeti na 20 metara od gola,' objasnio je prednost ove postave Mario Sconcerti, novinar Rai Sporta.

Dobra je to vijest i za hrvatsku reprezentaciju u kojoj Mandžo uglavom igra na poziciji središnjeg napadača...