JUNAK ATLETICA

Mandžo zaboravljen, u Madridu svi pričaju o Torresu!

16.01.2015 u 09:36

Bionic
Reading

Fernando Torres izazvao je veliki euforiju među navijačima Atletica nakon što je s dva pogotka na Bernabeu izbacio Real Madrid

Španjolski 30-godišnji napadač imao je očajnu polusezonu u redovima Milana, ali pod okriljem Simeonea čini se da je započeo svoj preporod. U uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka zabio je dva brza pogotka Realu, na početku prvog i drugog poluvremena te tako potvrdio plasman svojeg kluba u sljedeću fazu natjecanja.

Takav nastup Torresa, miljenika španjolske javnosti očekivano je izazvao euforiju. Mandžukića koji je zbog bolesti propustio utakmicu brzo se zaboravilo, a Marca uz naslov 'Nezaboravna večeri' slavi Fernanda Torresa, a i drugi mediji najviše pišu o El Ninu.

'Sretni smo. Tako rani gol omogućio nam je da igramo kako želimo. Nismo mnogo patili. Nismo ugrozili plasman dalje, a to nije lako na Bernabeu,' rekao je sretni napadač nakon susreta pa pohvalio Antoinea Griezmanna koji mu je namjestio oba gola:

'Treba ga pustiti neka se razvija i raste. Trebamo uživati s njim, on mora biti važan za Atletico. Pomoći ću mu koliko mogu.'


Unatoč dobrom nastupu i krasnom driblingu kod drugog gola, Torres bi trebao i dalje ostati zamjena Mandžukiću kad se ovaj oporavi od prehlade.

'Nije mogao igrati, slabo se osjećao, no to je samo prehlada i nije potreban poseban liječnički pregled. On je ostao doma jer je bitno da se što prije oporavi', objasnio je glasnogovornik kluba izostanak Marija. Mandžukić je ove sezone postigao 15 golova za Atletico, a utakmice je igrao i s maskom zbog ozljede lica kao i s ozlijeđenim ramenom u studenom.

Trener Atletica Diego Simeone blistao je od sreće na konferenciji za novinare.

'Igrali smo protiv najbolje momčadi na svijetu, svjetskih prvaka i osvajača Lige prvaka na prepunom stadionu. Idemo dalje zahvaljujući kolektivnom zalaganju', istaknuo je u argentinski strateg.