svi ga žele

Mandžo se sigurno vraća u Europu: Novi velikan stao u red za jednog od najboljih hrvatskih napadača u povijesti

19.04.2020 u 12:22

Bionic
Reading

Nakon Bešiktaša i Fenerbahčea, Marija Mandžukića sada žele i u Galatasarayu

Mario Mandžukić je u siječnju ove godine dres Juventusa zamijenio onim katarskog Al Duhaila. Bogati Arapi Mandži su tako osigurali 11 milijuna eura za godinu i pol ugovora, a odlazak tamo je bio logičan i zbog nezavidne situacije u kojoj se našao u Juventusu gdje mu trener nije dao ni da trenira s prvom momčadi.

Život u Kataru je lijep, ali donedavni hrvatski reprezentativac čezne za Europom i navijačima. Njegov sadašnji suigrač s kojim je igrao i u Juventusu Mehdi Benatia, potvrdio je kako bi Mandžo najradije ponovno igrao u Europi. 'Dobro mu je ovdje, ali mu nedostaje toplina i podrška navijača kao na stadionu Juventusa. Tamo su izvikivali njegovo ime. U Torinu su ga voljeli i to ga je jako motiviralo. Često razgovaramo o tome. U Kataru morate pronaći neku drugu motivaciju kada vidite poluprazne tribine', rekao je nedavno Benatia.

Želja za povratkom u Europu bi mu se mogla brzo i ostvariti jer ga žele turski velikani koji jedan po jedan staju u red za hrvatskog napadača. Najprije ga je htio Bešiktaš gdje već igra njegov suigrač i prijatelj iz reprezentacije Domagoj Vida koji je Mandžu navodno uspio nagovoriti da dođe u Tursku. Naravno da je Turska puno veći nivo od Katara, a Mandžo bi imao priliku i igrati Ligu prvaka.

Nedugo zatim, Bešiktašu se u lovu na Mandžu priključio i Fenerbahče, a sada Turci pišu kako je u igru ušao još jedan tamošnji velikan. Mandžukića želi i Galatasaray. Turski Yeni Akit Gazetesi piše kako Galatasaray prodaje svojeg napadača, slavnog Kolumbijca Radamela Falcaa, a zamjenu vide upravo u Mandžukiću. Falcao ima jako visoku plaću koja u krizi koja dolazi predstavlja veliki uteg. Zato ga turski gigant želi prodati i dovesti Mandžu za kojeg znaju da nije sretan sa sadašnjom situacijom.