SPEKTAKL NA MAKSIMIRU

Mandži i Pjaci uspjelo ono što nije ni velikom Realu s Ronaldom!

27.09.2016 u 12:04

Bionic
Reading

Uoči prve domaće utakmice Dinama u Ligi prvaka ove sezone, u kojoj na Maksimiru gostuje moćni Juventus (Arenasport 3, 20:45), čini se da će nakon dugo vremena stadion biti pun do posljednjeg mjesta. Takva potražnja za ulaznicama, koje nisu jeftine, dugo nije viđena

Kako i gdje gledati Ligu prvaka

Osim na MAXtv-u (Arenasport) utakmice Lige prvaka možete gledati putem usluge MaxTV To Go (usluga web & mobile) koristeći aplikaciju na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalazite na putu. Više informacija potražite OVDJE.

Prema posljednjim informacija koje stižu iz kluba, na dan utakmice još su u prodaji samo ulaznice za tribinu Sjever dolje i Sjever gore po cijeni od 200 kn, a vrlo vjerojatno će i te ulaznice planuti jer su Bad Blue Boysi najavili povratak na Sjever. Sve ostale tribine, kako javljaju iz Dinama, rasprodane su!

Prvog dana pojedinačne prodaje rasprodane su dvije najatraktivnije tribine, Zapad dolje i Istok. Dan prije utakmice, u ponedjeljak, rasprodana je i tribina Zapad gore.

Dakle, kako stvari stoje na na utakmici 2. kola Lige prvaka između Dinama i Juventusa (Arenasport 3, 20:45h), Maksimir će biti pun. Najveći razlog tako dobrom posjetu navijača Dinama su svakako i dva bivša igrača tog kluba Mario Mandžukić i Marko Pjaca, koji nose dres velikog Juventusa.

Podsjetimo kako Dinamo za utakmice Uefine Lige prvaka ima pravo na prodaju 35.123 ulaznice, što znači da je već sada jasno kako je Juventus s Mandžom i Pjacom privukao više gledatelja nego veliki Real Madrid u rujnu 2011. godine kada su u goste stigli Cristiano Ronaldo i društvo predvođeni velikim trenerom Joseom Mourinhom. Tada je službeno, za utakmicu u kojoj je Real slavio 1:0 golom Argentinca Di Marie u 53. minuti, prodano 27.738 ulaznica. Iako na stadionu Maksimir gledatelji još uvijek nemaju komfor kao na drugim europskim stadionima (krov, grijanje… ), nemaju brige jer, prema prognozi, kiša sigurno neće pasti i bit će ugodnih 13 do 15 Celzijevih stupnjeva.

Svi koji nisu uspjeli doći do svoje ulaznice, utakmicu Dinamo- Juventus (20:45) mogu gledati na kanalu Arenasport 3 u sklopu 'sportskog paketa' u MAXtv ponudi.