STAV KLUBA

Man. United neće kupovati precijenjene plaćenike!

23.07.2009 u 10:22

Bionic
Reading

Bez obzira što su se prodajom Cristiana Ronalda Real Madridu nakrcali novcima, u Manchester Unitedu ne namjeravaju suludo potrošiti novac. Vlasnici kluba obitelj Glazer tvrde da United neće kupovati precijenjene igrače jer su to ionako samo – plaćenici

I prije prodaje Cristiana Ronalda za nevjerojatnih 94 milijuna eura, Manchester United je bio bogat klub. No, iako plivaju u novcima, ne namjeravaju se baciti u trošak dovođenja preskupih pojačanja.

Klub je već neko vrijeme u vlasništvu američke obitelji Glazer koja je već odranije poznata kao 'štedna', a da se ništa neće promijeniti ni ovog prijelaznog roka, potvrđuju riječi predstavnika obitelji Tehsina Nayania koji tvrdi da će trener Ferguson na raspolaganju za pojačanja imati tek 50 milijuna eura.

'Trener ima na raspolaganju dovoljnu sumu da investira u pojačanja ako bude htio', kazao je Nayani u razgovoru za The Telegraph te nastavio:

'No da vam budem iskren, razlozi zašto Ferguson još nije potrošio te novce je puno jednostavniji. Naime, trener nije zasad pronašao igrače za koje smatra da bi mogli pojačati Manchester United.'

Kako tvrdi Nayani, United želi traži one igrače koji će biti motivirani igrati na Old Traffordu.

'Ne želite u svom klubu obične plaćenike koji su previše plaćeni i nisu spremni dati sve za klub', završio je Nayani.