PAO POTPIS

Mamić zadovoljan: To je ono što smo tražili

16.06.2016 u 18:05

Bionic
Reading

Jonas Gomes de Sousa ili skraćeno samo Jonas novi je igrač Dinama! Ovaj 24-godišnji zadnji vezni došao je u hrvatskog prvaka na posudbu iz Flamenga, a 'modri' imaju pravo otkupiti njegov ugovor

Novi igrač Dinama svoju je dosadašnju karijeru proveo u Brazilu gdje je igrao za Piaui, Comercial, Sampaio i Flamengo, a posljednju je sezonu odradio na posudbi u Ponte Preti gdje je bio standardan.

'Doveli smo igrača na poziciji zadnjeg veznog gdje smo deficitarni i naravno da smo zadovoljni. Radi se o igraču kojeg smo dugo pratili i za kojeg vjerujemo da će donijeti momčadi ono što tražimo', rekao je trener Zoran Mamić.

'Jako sam sretan što sam došao u Dinamo. Naravno da sam pratio europski nogomet dok sam bio u Brazilu, a kada sam čuo za interes Dinama i shvatio da se radi o klubu koji redovito osvaja naslove prvaka i igra u Ligi prvaka ili Europskoj ligi nisam uopće razmišljao nego sam odmah rekao da želim doći u Zagreb koji se čini kao krasan grad. Vjerujem da klub kao Dinamo ima sjajnu momčad i igrače koji su ostvarili silne uspjehe, ali isto tako vjerujem u sebe i siguran sam da mogu pomoći momčadi da budemo još bolji', rekao je novi igrač Dinama koji je visok 180 centimetara i koji je zbog svojeg stila igre dobio zanimljiv nadimak – 'morski pas'.