SVE IMA CIJENU

Mamić: Više ne govorim 'nema prodaje'

Bionic
Reading

Dinamo mirno plovi prema još jednoj tituli hrvatskog prvaka. Blagajna je dobro popunjena i nije čudo što je izvršni dopredsjednik 'modrih' Zdravko Mamić mirnog raspoloženja

Glavni čovjek Dinama Zdravko Mamić zadovoljan je proljetnim startom momčadi, a isto tako ga veseli i efikasni nastupi Hajduka čijem treneru Stanku Poklepoviću je poručio 'Bravo, Špaco.' No, smatra da je naslov već u Maksimirskoj 128.

'Ne može nas nitko zaustaviti. Konstatirao sam to već u petom kolu', rekao je Mamić za Sportske Novosti.

Izvršni dopredsjednik hvali i Marija Mandžukića.

'Mandžo je jedinstven, nezamjenjiv. Ne pamtim da je itko u ovih 20 godina donio i koristio Dinamu poput njega. Volio bih da u Maksimiru ostane još pet godina, vidi se koliko ga Dinamo cijeni i plaća. Ali, ako želi van, nećemo praviti probleme. Tandem u reprezentaciju Mandžukić – Eduardo spada među najbolje na svijetu. On svoju sudbinu drži u svojim rukama. Cijena mu raste kao i što pada kada je demotiviran.'

Mamić se dotaknuo i još jednog vrijednog dragulja iz svlačionice koji bi u budućnosti Dinamu mogao donijeti milijune eura u blagajnu.

'Badelja prati mnogo više klubova. Više neću govoriti 'Nema prodaje'. Zato što ništa nije izvjesno u svjetskom, a kamoli u hrvatskom nogometu', govorio je Mamić koji je priznao kako bi volio zadržati ovu momčad na okupu do kraja EP 2012. gdje smatra da će hrvatska reprezentacija biti hit, kao i da bi Dinamo mogao doživjeti eksploziju u Europi. Tek tada bi, smatra Mamić, bilo pravo vrijeme za transfere.

I nešto o Domagoju Vidi.

'Zna se da sam zaljubljen u Vidu. Ali, čekamo mig Osijeka za pregovore. Igraču služi na čast što je ove sezone Osijek pretpostavio novcu, medijima i vlastitoj budućnosti. Međutim upozoravam, bit će zločin ako ode u inozemstvo, a prethodno ne bude na odradi dvije-tri sezone u Maksimiru. Ukratko, za sve najbolje je da dođe u Dinamo', završio je Mamić.