NAKON PRODAJE

Mamić: U klubu plačemo i krvarimo zbog Kovačića

31.01.2013 u 08:13

Bionic
Reading

Dinamo je napravio novi veliki transfer. Mateo Kovačić odlazi prema milanskom Interu, a povodom toga oglasio se izvršni predsjednik 'modrih' Zdravko Mamić

Budućnost Dinama završila je na San Siru. Hrvatski prvak će dobiti 11 milijuna eura te kasnije četiri milijuna eura bonusa. Ukupna vrijednost prelaska tako bi mogla biti 15 milijuna eura, a Kovačić će potpisati ugovor na 4,5 godina.

Uključite se i vi u raspravu

Registrirajte se na Tribina.hr, informirajte se o vlastitoj reputaciji i sudjelujte u stvaranju sadržaja novog domaćeg nogometnog communityja!
Pitamo vas - koliko ima smisla u onome što govori Zdravko Mamić? Koje bi mogle biti posljedice za Dinamo?

'Mi u klubu plačemo i krvarimo. Vjerujte da je tako. Nije bilo lako prodati Kovačića, ali stigne jednom takav dan kad se pojavi nemoralna ponuda. Ova jest takva', rekao je Mamić za Sportske novosti te dodao:

'Ne znam hoće li to biti prava usporedba, ali u ovom trenutku ta mi jedino pada na pamet. To vam je kao kad vam se roditelji razbole, znate da će prije ili kasnije umrijeti, ali kad se to dogodi, vi ste u šoku. Da, svi u klubu, uključujući i mene, smo u šoku, ali ponavljam, takav klub i s takvom ponudom jednostavno se ne odbija.'