'ALBANCI SU DOBRI!'

Mamić u čudu: Nije normalno to što se piše i priča!

14.08.2015 u 16:59

Bionic
Reading

Trener Dinama Zoran Mamić veseli se derbiju MAXtv Prve lige ove subote protiv Splita i upozorava na problem podcjenjivanja albanskog Skenderbeua u hrvatskoj javnosti...

Dinamo ulazi u važnu fazu domaće i euroske sezone. Ove subote na Maksimiru će odmjeriti snage s vodećim Splitom, a onda protiv Skenderbeua pokušati izboriti nastup u Ligi prvaka.

'Split je odličan, na Maksimir dolaze kao lider prvenstva i sigurno nas čeka teška, zahtjevna i zanimljiva utakmica. Znam da se više priča o susretu protiv Skenderbeua, ali idemo redom. Želimo dobiti Split, vratiti se na prvo mjesto i tako na najbolji mogući način napraviti uvod za utakmicu u Albaniji,' izjavio je Zoran Mamić na press konferenciji, a onda i upozorio:

'Ne želim previše razmišljati niti pričati o Skenderbeu jer Split i utakmica protiv njih zaslužuju našu potpuno koncentraciju, ali ipak moram reći da mi se ne sviđa i nije normalno kako se od ždrijeba priča i piše o njima i općenito albanskom nogometu. Reprezentacija im odlično stoji u kvalifikacijama i cijeli albanski nogomet brzo napreduje. Radi se o izuzetno kvalitetnoj momčadi, prvaku svoje države koji već godinama ima na okupu istu momčad uz nadogradnje svake godine. Prije par godina su dobili Černomorec koji je dobio nas, prošle godine su izbacili Neftči, a ove su s dvije lagane pobjede izbacili moldavski Milsami koji je skinuo Sheriff. Jako su dobra momčad. Nikako nisu za podcijeniti.'

Pavičić, Radonjić i Shildenfeld još uvijek su ozlijeđeni, dok će ostali biti spremni, no Mamić nije htio otkriti sastav za subotu.