JOŠ NIJE GOTOVO

Mamić najavio goropadni Dinamo!

26.08.2013 u 20:38

  • +5

Trening Dinama u Beču

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpić

Bionic
Reading

Pred novinare su u Beču izašli privremeni trener Zoran Mamić i kapetan Josip Šimunić kako bi podijelili svoja razmišljanja uoči utakmice četvrtog pretkola protiv Austrije (Arenasport 1, 20.45)

Sportski direktor 'modrih' Zoran Mamić s puno optimizma očekuje početak utakmice.

'Austria očekuje da ih mi napadnemo, to ćemo i učiniti! Vidjet ćemo reakciju domaćina! U Beču će to biti jedan drukčiji Dinamo. Dat ćemo sve od sebe, a vidjet ćemo hoće li to biti dovoljno za prolaz', rekao je Mamić koji je kasnije novinarima objasnio i situaciju s Karamarićem:

'Pred novinarima je izrazio svoje nezadovoljstvo. Rekao sam mu da to ostavimo za dan kasnije. Nezadovoljan igrač ne može biti u svlačionici pred ovako važnu utakmicu. Ima pravo napustiti klub, a klubovi koji ga žele trebaju se javiti nama pa ćemo se dogovarati. '

Kako i gdje gledati utakmicu?

Osim na kanalima Arenasporta, članovi communityja Tribina.hr imat će prilike pratiti prijenose uživo u sklopu tog community portala. Utakmice možete gledati i na Match.tportal.hr (pay per view online servis). Korisnici usluge MaxTV To Go (usluga web & mobile) također mogu gledati utakmice na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalaze na putu.


Kapetan Šimunić je utakmicu s Bečanima opisao boksačkim rječnikom:

'Imamo sreću da možemo popraviti ono što smo pokvarili. Dinamo je sad boksač koji gubi na bodove nakon šest rundi, ali pred nama je još šest rundi, u kojima možemo sve promijeniti! Učinit ćemo sve da nadoknadimo taj minus i opet uđemo u Ligu prvaka.'