LJETO NA OTOKU

Majer u Preku u goste primio bivšeg suigrača iz Dinama i zvijezdu španjolskog nogometa, ovaj se odmah pohvalio na Instagramu. Pljušte lajkovi

04.07.2022 u 11:22

Bionic
Reading

Dani Olmo, španjolski nogometni reprezentativac i nogometaš njemačkog Leipziga ljetne praznike provodi na Jadranu

Hrvatska mu je očito i dalje u srcu, jer se nogometno afirmirao u zagrebačkom Dinamu, a prijateljstvo iz tih dana posebno ga veže s Lovrom Majerom, hrvatskim reprezentativcem i sadašnjim igračem francuskog Rennesa.

Tako je Dani Olmo tijekom ovog tjedna navratio do Preka, gdje Majer ima obiteljsku kuću, a boravak na otoku Ugljanu ovjekovječio je zajedničkom fotografijom koju je objavio na svojem Instagramu, a već je skupila više od 18 tisuća lajkova.

Olmu ovo nije prvi posjet Preku, jer je u razdoblju dok je igrao u Dinamu više puta bio gost Lovre Majera.

Zanimljivo je kako je Lovro u pratnji bivšeg hrvatskog reprezentativac Tome Šokote sudjelovao i na završnoj svečanosti otočnog nogometnog kluba Sveti Mihovil. Dva su poznata nogometaša uveličali završno okupljanje i dodjelu pehara i medalja mladim polaznicima škole nogometa. Istovremeno, Lovro svakodnevno trenira na igralištu uz samo more i 'vjerojatno najboljim uvjetima na svijetu', kako bi rekli Prečani.

O kakvim je uvjetima riječ, provjerite OVDJE.