VEĆ NA SNIJEGU

Magnet odlučio: Ivica spreman za svoje Sljeme

02.01.2009 u 12:45

Bionic
Reading

Već dan nakon nezgodnog pada i ozljede ramena, najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić vratio se planu priprema za najdražu utrku sezone. Iako su nalazi od četvrtka sugerirali neizvjesnost, magnetska rezonanca je donijela dobre vijesti

Dva dana prije dolaska u Zagreb Ivica Kostelić može odahnuti. Bit će spreman za nastup u noćnom slalomu u utorak, iako je prilično izvjesno da će nastupati s bolovima.

'Ivica će biti spreman, ujutro je bio na magnetskoj rezonanci koja je pokazala da problema neće biti. I dalje ga boli, ali podvrgnut je fizikalnoj terapiji koja bi mu morala olakšati nastup', kaže glasnogovornik skijaškog saveza Nenad Eror i nastavlja o pripremama.

'Već je odradio trening na snijegu, a u Innerkremsu će ostati i sutra.'

Spremna će biti i Nika Fleiss koja nastupa u nedjelju. Tako će, ne bude li novih šokova, Hrvatska na Sljemenu biti predstavljena s desetero natjecatelja. U ženskoj konkurenciji nastupit će Ana Jelušić, Nika Fleiss, Sofija Novoselić, Matea Ferk i Tea Palić. U muškom slalomu osim Ivice će nastupiti Natko Zrnčić Dim, Dalibor Šamšal, Danko Marinelli i Ivan Ratkić.