kupovina u milanu

Madridski Real više ništa ne prepušta slučaju; nakon kiksa s Mbappeom, sada nudi dvostruko. Iako ovaj igrač možda čak i vrijedi toliko...

26.05.2022 u 12:37

Bionic
Reading

Milanski Crveno-crni nakon 11 godina čekanja stigli su do naslova talijanskog nogometnog prvaka. Među ključne igrače Piolijeve momčadi spada 22-godišnji krilni ofenzivac Rafael Leao, koji je s Olivierom Giroudom zabio po 11 golova te su bili najefikasniji igrači momčadi. Međutim, Leao se baš ne može pohvaliti plaćom kakvu zaslužuje s obzirom na učinak, a to bi mogao značiti i kraj suradnje dviju strana

Naime, kako prenose talijanski mediji, Leao ima plaću od 'samo' 1,4 milijuna eura. Iako je to cifra za obične smrtnike od koje 'boli glava', u nogometnim krugovima, i posebice u toj kategoriji klubova, taj iznos je smiješan.

Naravno, toga su sada postali svjesni i čelnici Milana, ali izgleda da su prekasno reagirali. Pred igrača stiže novi ugovor, ali po svemu sudeći neće ga potpisati.

Jer sada se u utrku za ovim sjajnim Portugalcem uključio i madridski Real, kojem je prije nekoliko dana propao posao s Kylianom Mbappéom.

Prema pisanju španjolskih medija, Kraljevi su spremni srušiti vlastiti rekord kada su transferi u pitanju, a samo kako ne bi ostali bez (još) jednog od najpotentnijih igrača današnjice.

Novca sada imaju, jer nisu ga potrošili na Mbappéa, a Leao je nakon sjajnog završetka sezone u Serie A privukao veliku pozornost.

Leao je svjestan da Real Madrid zove samo jednom, a Milan s druge strane neće moći odbiti 130 milijuna eura koliko se spominje kao ponuda iz Španjolske. Osim toga, trenutno procijenjena vrijednost Portugalca iznosi svega 50 milijuna eura.

Pridodamo li tome da je Leao na San Siro stigao 2019. godine za 'samo' 29.5 milijuna eura iz Lillea, jasno je da će Milan imati itekakvu korist.