iz njega govori iskustvo

Karim Benzema iskoristio je prvu priliku i 'spustio' Mbappea na zemlju, a njegov izbor najboljeg nogometaša današnjice iznenadit će mnoge

25.05.2022 u 09:09

Bionic
Reading

Nakon što je propalo dovođenje Kyliana Mbappéa, stvari se u Realu polako vraćaju u normalu. I moraju, jer pred vratima je finale Lige prvaka, u kojem će Kraljevski klub loviti 14. trofej najbolje europske momčadi. S druge strane subotnjeg okršaja u Parizu bit će Liverpool

Čini se da su u madridskom Realu već zaboravili na neugodnost koju im je priuštio Kylian Mbappé. Jer Francuza se čekalo još od prošle godine, dao im je obećanje, ali sve je pogazio potpisivanjem novog ugovora s PSG-om.

Naravno, o tome će biti riječi i na okupljanju francuske reprezentacije, jer Mbappé je najavio razgovor s Karimom Benzemom u četiri oka.

No, za 34-godišnjeg napadača Reala ta je priča očito 'arhivirana', odnos je sasvim sigurno narušen, i bez obzira na to što će Mbappé reći, sigurni smo da mu Benzema neće tek tako oprostiti. Zaboraviti možda hoće. Jer i Benzema je 'navijao' kod Florentina Pereza za ovu skupu investiciju.

Naravno, sada se više ništa ne može napraviti, i toga je Benzema svjestan. Ali iskoristio je već prvu priliku kako bi Mbappéa 'spustio' na zemlju.

Naime, uoči finala Lige prvaka, u kojem će Real igrati protiv Liverpoola, najboljeg strijelca španjolske lige pitali su tko je u ovom trenutku najbolji nogometaš današnjice. I budite sigurni, da je Mbappé potpisao za Real, odgovor bi se znao. Sada je pak Benzema bio mudriji.

Nahvalio je 13 godina mlađeg suigrača iz Reala, Brazilca Viniciusa Juniora

'Vinicius me ne pita za savjete, samo ga molim da bude koncentriran. Mlad je, ali na terenu je iskusan, ima preko 160 odigranih utakmica u dresu Reala', rekao je Benzema te nastavio.

'Pričaju o najboljim igračima na svijetu, a ne spominju Viniciusa koji zabija golove, asistira?! Puno pričam s njim jer mislim da može biti još bolji i veći igrač odluke nego što je sada', dodao je iskusni Francuz.

Benzema i Vinicius ove su sezone, u kombinaciji, 'potpisali' 100 golova Reala. Francuz ima 44 gola i 15 asistencija, a Brazilac 21 gol i 20 asistencija.