sjetili se bivšeg trenera

Madridski Real još uvijek nikoga nije kupio, ali realiziraju li ovaj posao mogli bi ga nazvati - najvećim transferom godine!

08.09.2020 u 11:06

Bionic
Reading

Već dugo se piše i govori o nezadovoljstvu čelnika i trenera Reala igrama i ponašanjem kojeg prezentira velški krilni napadač Gareth Bale

Velški reprezentativac Gareth Bale, koji je proteklih dana odigrao dvije utakmice u nacionalnom sastavu, čime je pokazao da je spreman za sve izazove, opet je u središtu pozornosti.

Naime, kada je u ljeto 2013. godine iz Tottenhama preselio u Real, Gareth Bale bio je vlasnik do tad najskupljeg transfera a koji je iznosio 101 milijun eura. Osim toga, ishodovao je godišnju plaću, prema pisanjima raznih portala, između 20 i 25 milijuna eura.

>> I dok ga Zinedine Zidane naziva 'otrovom u svlačionici', Gareth Bale ostavio u čudu suigrače iz reprezentacije kada je raspustio kosu

Međutim, s obzirom na malu minutažu, odnosno još manji doprinos 'kraljevskoj momčadi', sve to postalo je preveliki trošak i madridskom klubu, koji ga unazad nekoliko godina želi nekome prodati. S druge strane, Baleu se evidentno ne ide nikuda, jer plaćica uredno dolazi.

>> Garethu Baleu cijena se srozala za 70 posto, a Real daje i dodatni popust; no Velšanina ne želi nitko. U sličnoj je poziciji i James Rodriguez

I sve to unosi sve veću nervozu u ovaj odnos. Jer problem je taj što Bale s Realom ima ugovor do lipnja 2022. godine

Naravno, u Realu traže način da ga se riješe, te su se dosjetili svog bivšeg trenera, Josea Mourinha, koji bi trebao biti inicijator Baleove selidbe sa Santiago Bernabeua.

Španjolski portal Defensa Central objavio je eksluzivnu vijest kako je Tottenham poslao službeni upit u Real i kako je spreman preuzeti veći dio Baleovih primanja na sebe. Realu se pak ne sviđa što Tottenham ruši cijenu, jer prvo su 'kraljevi' tražili 25 milijuna eura, dok ga 'spursi' žele otkupiti za samo 15 milijuna.

No, čini se kako bi u Realu mogli pristati i na taj iznos, jer toliko su očajni i više ne žele Baleu dati ni centa njegove plaće.

Dakle, čini se da bi ova saga, oko Baleova odlaska napokon mogla biti riješena, a čime bi Zinedine Zidane u svlačionici imao puno bolju i pozitivniju atmosferu.