svima na 'piku'

I dok ga Zinedine Zidane naziva 'otrovom u svlačionici', Gareth Bale ostavio u čudu suigrače iz reprezentacije kada je raspustio kosu

02.09.2020 u 17:27

Bionic
Reading

Kada je u ljeto 2013. godine iz Tottenhama preselio u Real, Velšanin Gareth Bale bio je vlasnik do tad najskupljeg transfera a koji je iznosio 101 milijun eura. Sada je pak preveliki financijski gubitak za 'kraljeve', pa ga trener Zinedine Zidane želi maknuti iz kluba i što dalje od momčadi

Gareth Bale u proteklih sedam godina, otkako je stigao na Santiago Bernabeu nikako da dokaže svoju klasu. Mijenjali su se treneri, ali on je stalno bio u drugom planu, tako da definitivno nije riječ o nekorektnom odnosu od strane trenera.

Poslodavcu koji ga je tako puno platio, ali mu i osigurao plaću od 17 milijuna eura po sezoni, odnosno tjedni prihod oko 750.000 funti, sada je to preveliki trošak.

Osim toga, trener Zinedine Zidane prozvao ga je 'otrovom svlačionice' te je zatražio od uprave da ga se riješe kako god znaju, odnosno da mu prije vremena prekinu ugovor i učine ga slobodnim igračem plaćanjem odštete na njegov račun.

Drugim riječima, da mu isplate još 34 milijuna eura, samo da Balea više ne mora gledati u svlačionici. Ni on, a ni igrači, jer očito negativno utječe na ostale igrače. Navodno se nekoliko njih žalilo da im smeta njegova neposvećenost i to što mu je svejedno za sve što se oko njega događa.

Bale se trenutno nalazi u okruženju suigrača iz reprezentacija Walesa, s kojom se priprema za ogled protiv Finske u Ligi nacija.

Sada se pak našao u središtu pozornosti i velških novinara, odnosno fotoreportera jer na treningu je raspustio kosu. A kada su vidjeli koliko je dugačka, svi su ostali u šoku. On već nekoliko godina ima dužu kosu, ali uvijek je veže u rep i nije pokazivao koliko je ona narasla.

  • +12
Manchester City - Real Madrid, osmina finala Lige prvaka, 2019/20. Izvor: EPA / Autor: Peter Powell / POOL