STALNO NEKI UVJETI

Luku Modrića u Španjolskoj dočekala vijest koja ga neće usrećiti; bez obzira što je toliko dao Realu, on neće biti iznimka

15.10.2020 u 16:49

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativci odradili su obveze prema nacionalnom dresu u Ligi nacija i vraćaju se u klubove, a Luku Modrića će po običaju dočekati nagađanja oko njegove budućnosti

Hrvatskog kapetana ugovor s 'kraljevskim klubom' veže do ljeta 2021., a on je sam mnogo puta ponovio kako se i daje vidi u Realu u kojem bi volio završiti karijeru.

I dok bi 35-godišnji veznjak odmah želio produljiti suradnju, na Santiago Bernabeu igraju nepoštenu igru prema svojem igraču i čekaju zadnje mjeseca prije isteka, kako bi vidjeli u kakvom je stanju Modrić, pa bi tek onda zajedno sjeli za stol i dogovorili nastavak suradnje.

Španjolski mediji stalno izvlače neke nove informacije pod kojim uvjetima bi novi ugovor trebao biti potpisan, a jedan je da Modrić mora pristati na smanjenje plaće što ne bi trebao biti problem.

No pojavio se još jedan uvjet, barem tako piše katalonski Sport, koji smatra da Modrić neće dobiti dvogodišnji ugovor nego će morati pristati na novi koji bi opet vrijedio samo jednu sezonu.

  • +34
Hrvatska - Francuska, UEFA Liga nacija, 14.10.2020. Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Naime, politika Reala je, kao što smo pisali, da se sa veteranima produljuju ugovori za samo jednu godinu, a iznimka će jedino biti Sergio Ramos koji je prema nekim navodima već dogovorio svoj ostanak na Santaigo Bernabeu i to još dvije godine. Ipak, je on kapetan madridskog velikana.

S druge strane, bez obzira što je toliko dao Realu, za Modrića se neće raditi nikakav presedan i on će u ljeto sljedeće godine dobiti još samo jednu godinu u Realu, a ako je zaista dobije, i odradi do ljeta 2022., onda će se opet razgovarati o mogućem produljenju.