liga prvaka

Luka Modrić se uoči večerašnje utakmice opet našao 'na meti' Jürgena Kloppa: Taj će nastaviti igrati i s 45 godina...

15.03.2023 u 13:51

Bionic
Reading

Real Madrid večeras na svom Santiago Bernabeu u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka dočekuje Liverpool. 'Kraljevi' su praktički sve riješili u prvom susretu kad su na Anfieldu slavili čak 5:2. Trener 'redsa' Jürgen Klopp ne gubi nadu, a uoči utakmice je ponovno hvalio Luku Modrića

Real je na Anfieldu nakon samo 14 minuta utakmice gubio 2:0, a na kraju je razbio Liverpool čak 5:2. Trener 'redsa' Jürgen Klopp svjestan je situacije uoči večerašnjeg uzvrata, ali ne gubi nadu.

'Sretni smo što smo ovdje. Ako postoji jedan promil šanse, volio bih pokušati. Jasno je da smo potpuni autsajderi. Real ima tri gola prednosti, ali ovo je nogomet i mi smo tu da pokušamo. Nemamo što izgubiti, možda je tako bolje nego kad možete izgubiti sve', rekao je Klopp u najavi utakmice te nastavio:

'Ovdje smo da igramo protiv izuzetno jakog protivnika i pokušamo pobijediti. Koliko god teško bilo, možda je moguće. Nije sigurno, ali je moguće. A onda ćemo vidjeti gdje će nas to odvesti. Previše poštujemo ovo natjecanje i naše suparnike da se ne bismo veselili ovoj utakmici.'

Klopp je veliki štovatelj lika i djela kapetana hrvatske reprezentacije Luke Modrića. Nije ga mogao ne spomenuti...

  • +12
Liga prvaka: Liverpool - Real Madrid, 21.2.2023. Izvor: EPA / Autor: Peter Powell

'Realovi igrači na terenu imaju po pet, šest, sedam Liga prvaka... Apsolutno je ludo da neki od njih i dalje igraju na ovoj razini, bez obzira na godine. Luka Modrić će vjerojatno nastaviti igrati do 45. godine ili nešto takvo', pričao je Klopp te dodao:

'Tu je i Toni Kroos koji je tek prošao 30 i nešto godina, a to su nevjerojatni igrači. Karim Benzema izgleda kao da može igrati ovako još tri, četiri sezone, a onda su još tu mladi igrači, kao što je Touchameni. Odlična momčad i klub, a iako smo izgubili velika finala od njih, uvijek smo bili dobri protiv njih', zaključio je Jürgen Klopp.