psk_2

RIJEČ KAPETANA

Luka Modrić otkrio problem Vatrenih i poslao poruku naciji uoči nastavka Eura

  • Branko Tabak
  • Zadnja izmjena 15.06.2024 22:22
  • Objavljeno 15.06.2024 u 20:54
Bionic
Reading

Jedan od onih koji je podbacio na utakmici Hrvatska - Španjolska (0:3) na otvaranju Eura 2024 bio je kapetan Luka Modrić. Evo kako je kapetan prokomentirao susret:

'Danas ništa nije išlo, nismo mogli zabiti gol. Imali smo prilika, ali nismo bili pravi, pogotovo u prvom poluvremenu. Nedostajalo je agresivnosti i predaleko smo stajali od suparnika. Nismo se predali, u drugom smo poluvremenu bili bolji, ali to nije bilo dovoljno. Lopta nije htjela u gol, a oni su zabili iz svih svojih udaraca', prvi su dojmovi kapetana Luke Modrića koji je izašao iz igre u 65. minuti pri rezultatu 0:3.

Golove pogledajte OVDJE.

'Moramo se regrupirati i biti bolji. Znamo da moramo ići po pobjede u ostalim utakmicama i to po meni nije loše. To je nogomet. Ne ispuniš nekad ono što zamisliš. Što je, tu je. Imamo još dvije utakmice. Moramo se podići i siguran sam da ćemo okrenuti situaciju u našu korist.'

Jesu li Španjolsci iznenadili Vatrene?

'Nisu, znali smo da žele posjed. Problem je što mi nismo bili agresivni, a protiv takvih ekipa se bez toga teško može igrati', jasan je kapetan Luka koji je dodao i ovo:

Hrvatski navijači - Hrvatska - Španjolska, baklje, 15.6.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Luka stanzl/PIXSELL

'Bili smo agresivniji i brži u drugom poluvremenu, ali opet nismo zabili gol da ih uvedemo u nervozu. Teško nam je, nismo ovo očekivali, ali moramo se podići. Puno smo puta pokazali karakter i siguran sam da ćemo to uspjeti. Protiv Albanije idemo na tri boda. Moramo se odmoriti i analizirati kako bismo vidjeli što možemo bolje napraviti. Siguran sam da ćemo to i biti', zaključio je Modrić.

  • +23
Euro 2024, 1. kolo: Španjolska - Hrvatska Izvor: EPA / Autor: ABEDIN TAHERKENAREH
Standings provided by Sofascore
  • +40
Hrvatski navijači na tribinama berlinskog stadiona Izvor: Pixsell / Autor: Luka stanzl/PIXSELL
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal