pregovori zapeli

Luka Modrić od Reala traži ono što niti jedan igrač 'kraljeva' u povijesti nije dobio; znači li da je ovo kraj suradnje?

23.12.2021 u 10:05

Bionic
Reading

Španjolski mediji tvrde kako su pregovori Luke Modrića (36) s čelnicima Real Madrida oko novog ugovora prekinuti. Pojavio se nepremostivi problem jer kapetan hrvatske reprezentacije od kluba traži povlasticu koju nitko do sada nije imao...

Prije samo nekoliko dana činilo se kako će Luka Modrić (36) i sljedeću sezonu igrati u Real Madridu. Mediji bliski 'kraljevskom klubu', prije svih Marca, tvrdili su kako je praktički sve već dogovoreno te se samo čeka i službena objava da Modrić i sljedeće sezone ostaje na Santiago Bernabeu.

No, izgleda da su pregovori iznenada zapeli, a problem je Modrićevo insistiranje na povlastici koju nije imao niti jedan nogometaš Reala do sada u klupskoj povijesti!

Problem? Politika Real Madrida je da igračima starijima od 30 godina nudi ugovore samo na jednu sezonu, a baš je zbog toga ovog ljeta klub napustio dotadašnji nezamjenjivi kapetan i veliki Modrićev prijatelj Sergio Ramos (35). Uvrijedio se kad su mu 'kraljevi' ponudili novi ugovor na samo godinu dana te otišao u PSG.

  • +15
Real Madrid - Atletico Madrid (17. kolo La Lige) Izvor: EPA / Autor: Ballesteros

Sad bi se isti scenarij mogao ponoviti jer Luka Modrić navodno insistira na ugovoru od dvije godine, a u Realu za takvu opciju ne žele ni čuti.

Kako će ova 'talačka kriza' završiti? Možda kompromisom kao u slučaju Karima Benzeme (34) koji je prošle godine potpisao na 1+1 godinu, uz napomenu da drugu godinu ugovora aktivira klub ako procijeni da mu je igrač potreban... Hoće li Luka Modrić pristati na takav ugovor? Vidjet ćemo...