RIJETKO SE TKO TOGA SJEĆA

Luka Modrić napravio nešto što mu je uspjelo još samo u dresu Dinama prije više od 11 godina

20.01.2019 u 12:49

Bionic
Reading

Luka Modrić zabio je Sevilli te mu je tako uspjelo nešto što je zadnji puta napravio u dresu Dinama prije više od desetljeća

Hrvatski kapetan ne zabija puno pogodaka, a njegov golgeterski post trajao je čak 29 prvenstvenih utakmica sve dok prošle nedjelje nije zatresao mrežu Betisa u gostujućoj pobjedi 2:1. Ovoga vikenda Modrić se opet upisao u strijelce, protiv Seville je u sudačkoj nadoknadi pogodio za 2:0 te tako potvrdio Realov domaći trijumf.

Realov veznjak je tako zatresao mrežu dvije utakmice zaredom što mu je po prvi puta uspjelo od kada je otišao u inozemstvu, a zadnji puta to je napravio dok je igrao u Dinamu prije 11 godina i četiri mjeseca, pišu Sportske novosti. U rujnu 2007. žrtve su bili Slaven Belupo i Varteks.

Inače, Modrić je subotnji derbi sa Sevillom odradio razbijene glave, jer je nastradao u 37. minuti, no svejedno je ostao na terenu do zadnjeg sučevog zvižduka, a dobru igru okrunio je golom.

  • +8
La liga, Real Madrid - Sevilla Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Trebala nam je pobjeda poput ove kako bi smo sebi i navijačima vratili veselje. Bila je ovo važna utakmica, protiv izuzetno dobrog protivnika. Jako sam zadovoljan, odigrali smo veliku utakmicu pa smo zadovoljni i svojom igrom i osvajanjem tri boda. Posebno sam sretan zbog naše igre. Ovo je put kojeg moramo slijediti', izjavio je poslije utakmice te se dotaknuo i svoje budućnosti.

  • +3
La Liga, 19. kolo, Betis - Real Madrid, 2018/19. Izvor: Profimedia / Autor: Cordon Press

'Ugovor mi istječe za godinu i pol, a to je još puno vremena pa sam miran. Nisam niti zabrinut niti osjećam pritisak. Moja je želja nastaviti igrati i nakon toga ovdje, nadam se da je to želja i kluba. Sretan sam kao prvog dana. Želim i dalje igrati u Real Madridu i nakon što mi istekne aktualni ugovor. S ljudima iz Real Madrida sam uvijek imao dobar odnos. Neće biti nikakvih problema, uvjeren sam. Zadovoljan sam ovdje i želim nastaviti ovdje.'