GOLIJADA NA BERNABEU

Luka Modrić majstorski pogodio sam gornji desni kut u uvjerljivoj pobjedi Reala

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić bio je strijelac četvrtog pogotka za madridski Real koji je u posljednjoj utakmici 21. kola španjolskog prvenstva kao domaćin svladao Elche sa 4:0

Modrić, koji je ušao u igru u 68. minuti, sjajnim je udarcem sa 16 metara u 80. minuti pogodio sam gornji desni kut suparničkog gola. Bio je to četvrti prvenstveni pogodak Modrića ove sezone.

Utakmicu je ka pobjedi 'Kraljevskog kluba' usmjerio Asensio (8) u samom otvaranju, a sve dvojbe riješene su i prije kraja prvog poluvremena s dva gola Benzeme (31-11m, 45+1-11m) s bijele točke.

Tim golovima Francuz se odvojio od legendarnog Raula na drugom mjestu poretka Realovih strijelaca u domaćem prvenstvu. Benzema je sada na 230 golova, a Raul na 228. Na vrhu je Cristiano Ronaldo s čak 311 golova.

Drugi Real je ovom pobjedom smanjio zaostatak za vodećom Barcelonom na osam bodova, ima 48 bodova, dok je 'ponos Katalonije' na čelu sa 56 bodova. Elche je, pak, i dalje prikovan za dno sa samo devet bodova, 10 manje od pretposljednjeg Getafea.

Standings provided by Sofascore