KAKVA POTRAŽNJA

Ludnica! Redovi za ulaznice za utakmicu godine sa Srbijom

23.02.2013 u 21:50

Bionic
Reading

U četvrtak su u prodaju puštene ulaznice za kvalifikacijsku utakmicu Hrvatske i Srbije u Maksimiru (22. ožujka), a prizori na prodajnim mjestima daju do znanja kako će stadion biti rasprodan u kratko vrijeme

U današnje vrijeme očigledno samo jedna reprezentacija može napuniti Maksimir, i to ne samo zbog sportskog motiva. Srbija gostuje u Zagrebu u sklopu kvalifikacija za SP i dočekat će je pune tribine.

Prodaja je krenula u devet ujutro na prodajnim mjestima TISAK Media centra gdje su se satima prije otvaranja počele raditi gužve. Neki su čak cijelu noć čekali.

Potražnja daleko nadmašuje ponudu, pa je jasno kako će mnogi ostati bez toliko željenog papirića koji jamči ulazak na Maksimir.

Spomenimo kako pravo na kupnju u TISAK centrima imaju isključivo državljani Republike Hrvatske, uz predočenje osobnog identifikacijskog dokumenta. Djelatnici prodaje će u sustavu popuniti osobne podatke (ime i prezime, broj osobnog dokumenta).

U isto je vrijeme počela prodaja ulaznica na internetu, ali to nije prošlo dobro, jer se ne može pristupiti HNS-ovim stranicama zbog velike navale što server nije izdržao.

Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice. Osim svojih podataka, kupac djelatniku na prodajnom mjestu mora dati ime i prezime svih navijača za koje kupuje ulaznice.

Ostale podatke vezane uz prodaju ulaznica pročitajte OVDJE