SVI SMO IZMORENI

[VIDEO/FOTO] Lovro Majer iskreno o Ligi nacija: Četiri utakmice u deset dana, to je malo nenormalno

31.05.2022 u 20:35

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija priprema se za nadolazeće oglede u Ligi nacija. Vatrene prvo 3. lipnja u Osijeku čeka ogled protiv Austrije, tri dana poslije na Poljudu dočekuju Francuze, a onda slijede dva gostovanja - 10. lipnja kod Danske te 13. lipnja kod Francuske.

'Dolaze nam četiri jako teške utakmice na kraju sezone, svi su izmoreni, istrošeni. S druge strane, stvarno sam sretan, i dalje sam motiviran bez obzira što je kraj sezone i uopće ne razmišljam na taj način. Dapače, jedva čekam sve četiri utakmice', rekao je hrvatski reprezentativac Lovro Majer na druženju s novinarima.

  • +25
Hrvatska nogometna reprezentacija - okupljanje, 30.5.2022. Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek

Prvi protivnik Vatrenima je Austrija.

'Sigurno težak protivnik s jako kvalitetnim igračima, možda najmanje znamo o njima od ostala dva protivnika, ali pripremit ćemo se.  Sve će ovisiti o nama i kakvi ćemo mi biti', rekao je Majer za HRT

'Izbornik će odlučiti, ja ću sa svoje strane pružiti maksimum i probati odigrati najbolje. Što se tiče utakmica bit će jako teško, u deset dana četiri utakmice, što je malo i nenormalno, ali hvala Bogu s druge strane imamo puno igrača i svi će imati priliku, mislim da je to dobro za svakog igrača, da osjeti igru za reprezentaciju.'

Iza Lovre Majera je odlična sezona u francuskom Rennesu.

'Jako sam zadovoljan sezonom, znao sam da će biti dobro, ali ispalo je još bolje nego što sam očekivao. Uživam u klubu, u gradu, mislim da se to vidi i jako sam sretan tamo', dodao je hrvatski reprezentativac.

Video izjavu Lovre Majere pogledajte OVDJE.