MOGAO SE I OZLIJEDITI

Lovren snimio Balotellijeve 'muke' na treningu

05.05.2015 u 18:28

Bionic
Reading

Talijanski reprezentativac i napadač Liverpoola Mario Balotelli upustio se u 'ekshibiciju' koja ga je mogla koštati ozljede

Liverpool lovi Ligu prvaka, a od prvog konkurenta odnosno mjesta koje vodi u to natjecanje dijele ga četiri boda. I zato Rodgersovoj momčadi predstoji puno posla u posljednja tri kola. S time da ne odlučuju sami o svojoj sudbini.

No 'redsima' pobjede trebaju, a do njih mogu doći samo uz velik doprinos napadača. Na žalost svih Liverpoolovih navijača, od Marija Balotellija ove sezone definitivno nisu imali veliku pomoć jer odlični, ali očito i problematični napadač zabio je samo jedan gol u Premiershipu.

Međutim Rodgers ga posljednjih tjedana često koristi i bila bi šteta kada treneru ne bi bio na dispoziciji. A kako vidimo po snimkama koje je na svom profilu na Instagramu objavio Dejan Lovren, Balotelliju nije puno nedostajalo da se ozlijedi.

U želji da impresionira suigrače u teretani, maksimalno je povećao težinu utega koji je dizao nogama, pa se u jednom trenutku na njegovom licu vidio i grč. Na svu sreću, mišići su izdržali.

NoNoNoNoNo...what NO? i am powerful ???? #beastmode #dontjudgethisguy @mb459 come onn 650 ??

A video posted by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on