IAKO BI KLUB ZARADIO

Lovren bijesan jer ga ne žele prodati u Liverpool

06.07.2014 u 15:11

Bionic
Reading

Dejan Lovren smatra da se njegov klub Southampton nekorektno odnosi prema njemu te priznaje da je mislima već u Liverpoolu

Hrvatski reprezentativni branič odradio je odličnu prošlu sezonu u redovima Southamptona, no uprava je odlučila prodati većinu najboljih igrača, uključujući i Lalanu koji je otišao za 25 milijuna funti u Liverpool. Kada je klub s Anfielda ponudio još 20 za Lovrena i dobio odbijenicu, naš se Dejan naljutio.

'Liverpool je poslao ponudu, a u klubu me o tome uopće nisu izvijestili. Ni nakon toga o novim ponudama Liverpoola. To nije bilo korektno. Saznao sam za ponudu od drugih ljudi, to me jako pogodilo i shvatio sam da u Southamptonu više nemam što raditi. Liverpool je poslao ponudu od 20 milijuna funti, a oni su me platili 9 milijuna funti, zaradili bi više nego duplo,' izjavio je za Sportske novosti Dejan Lovren koji više ne vjeruje u ambicije kluba:

'Ja bih rado ostao u Southamptonu da klub ima nekih ambicija, da su sačuvali glavne igrače. U ovom trenutku ne znam što ću i to mi se ne sviđa,' zaključio je 25-godišnjak koji tvrdi da ga klub pokušava držati na ledu, a pismo je sve svoje zamjerke poslao upravi.

Cijeli članak pročitajte ovdje