'modri' traže pojačanja

Dinamo je pronašao 'novog Ademija': Na Maksimiru svim silama žele osigurati potpis ponajboljeg mladog makedonskog veznjaka

25.12.2019 u 14:26

Bionic
Reading

Dinamo želi dovesti 19-godišnjeg Alija Adema iz Vardara u kojem vide 'novog Ademija'

Dinamo je dosta dobro odradio prvi dio sezone i, bez obzira na to što nisu i drugu godinu zaredom prezimili u Europi, u klubu mogu biti zadovoljni. Sada kreće ona druga, tržišna, utakmica u kojoj se 'modri' moraju pobrinuti za pojačanja i osigurati financijsku stabilnost za dugi niz godina prodajom svojih zvijezda.

Odlasci će ovisiti o ponudama koje stignu na Maksimir, a iz kluba ponavljaju da neće prodavati nikoga od najvećih zvijezda ako ne dođe ponuda koja bi zadovoljila i igrača i Dinamo. U rubrici dolasci pojavilo se već nekoliko zanimljivih imena pa tako Dinamo navodno planira vratiti Leonarda Sigalija koji je ostavio odličan dojam u prvom boravku na Maksimiru.

Drugo zanimljivo ime je ono Alija Adema. Makedonski mediji pišu kako je 19-godišnji defenzivni veznjak Vardara na meti Bešiktaša, Sportinga iz Lisabona i Kasimpaše, ali i zagrebačkog Dinama koji u njemu vidi 'novog Ademija'. Adem je cijelu karijeru proveo u Vardaru, a ove je sezone odigrao 17 utakmica i postigao dva gola.

Vardar je trenutno prvi na ljestvici makedonske lige, a vrijednost mladog veznjaka prema Transfermarktu je 150.000 eura. Dinamo bi sigurno morao izdvojiti nešto više, ali zapravo bi vrlo jeftino dobio jednog od najtalentiranijih mladih igrača u Makedoniji.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Nenad Bjelica, Massimo, braća Sinković, Gordan Jandroković…