problem s koljenom

Loše vijesti za izbornika Zlatka Dalića; ozlijedio se jedan od naših najvažnijih reprezentativaca

05.03.2019 u 15:34

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija 21. ožujka započinje kvalifikacije za plasman na Europsko prvenstvo, izbornik Zlatko Dalić u ponedjeljak je objavio popis igrača na koje računa za utakmice s Azerbajdžanom (21. ožujka) i Mađarskom (24. ožujka), zbog operacija su još ranije otpali Šime Vrsaljko i Josip Pivarić, problema ima i Dejan Lovren, a sada se ozlijedio i Ante Rebić

Odigrao je Ante Rebić (25) u subotu prvih 45 minuta u susretu 24. kola Bundeslige između Eintrachta i Frankfurta, igrom slučaja je i zabio prvi gol na utakmici (nakon udarca Filipa Kostića lopta je Rebića slučajno pogodila u glavu te je gol na kraju pripisan Kostiću!).

No, trener Eintrachta Edi Hutter na poluvremenu je Rebića zamijenio, pa je igrač koji je ove sezone u Bundesligi zabio osam golova uz tri asistencije konačnu 3:2 pobjedu svojih suigrača odgledao s klupe za pričuve.

'Rebić je zamijenjen zbog problema s koljenom', pojasnio je nakon utakmice trener Eintrachta i dodao:

'Nadamo se da nije ništa strašno, odlučio sam ga odmoriti čisto zbog opreza...'

No, čini se da Rebićeva ozljeda nije baš bezazlena jer je hrvatski napadač izostavljen s popisa igrača na koje Hutter računa u četvrtak za prvu utakmicu osmine finala Europske lige u kojoj Eintracht dočekuje milanski Inter.

  • +25
Hrvatski nogometaš Ante Rebić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iz kluba su objavili kako će se Ante Rebić odmah zaputiti u Beograd na specijalistički pregled nakon kojeg će se znati koliko je ozljeda teška i koliko će pauzirati.

Ovo definitivno nisu dobre vijesti za hrvatskog izbornika Zlatka Dalića uoči početka kvalifikacija za plasman na Europsko prvenstvo. Hrvatska prvu utakmicu igra 21. ožujka na Maksimiru protiv Azerbajdžana, a potom 24. ožujka gostuje u Mađarskoj. Ako Rebić kojim slučajem neće moći zaigrati, priliku bi mogao dobiti Dinamov napadač Bruno Petković kojemu je Dalić poslao pretpoziv...

>> Oglasio se Dinamov napadač Petković nakon što je doznao što o njemu misli izbornik Dalić