opaka konkurencija

Loše vijesti za Antu Rebića i Marija Mandžukića; Milan dovodi talentiranog napadača i odmah mu daju mjesto u prvoj ekipi

03.03.2021 u 13:14

Bionic
Reading

Milan želi dovesti Tammyja Abrahama iz Chelseaja, a to bi moglo značiti da će Mario Mandžukić i Ante Rebić teže do minutaže

Talijanski div Milan, trenutno drugoplasirana ekipa u Italiji, želi nastaviti s rastom i putom povratka na sami vrh europskog nogometa pa tako direktori Paolo Maldini i Frederic Massara stalno rade na pronalasku novih igrača koji bi ekipu u idućoj sezoni napravili još boljom.

Engleski Telegraph piše kako su novo pojačanje ponašli u Chelseaju, a to bi moglo biti loše za naše napadače Marija Mandžukića i Antu Rebića. Prema pisanju spomenutog lista u Milanu razmišljaju o dovođenju 23-godišnjeg engleskog napadača Tammyja Abrahama.

Thomas Tuchel koji je na klupi Chelseaja naslijedio Franka Lamparda Abrahama ne vidi u svojim planovima, a mladi napadač zato razmišlja o promjeni sredine već ovog ljeta. Engleski bi sastav za njega mogao tražiti oko 35 do 40 milijuna eura, ali u Milanu se nadaju da će uspjeti nešto dogovoriti s Chelseajem.

Abrahama Talijani vide kao idealnog za njihov plan jer je još uvijek jako mlad, a ima neosporan talent i iskustvo igranja u Ligi prvaka. Njegov dolazak mogao bi značiti da će se Mandžo ili Rebić morati puno više boriti za mjesto u ekipi jer se pretpostavlja da će mladi Englez imati pravo prvenstva, odnosno da će odmah po dolasku dobiti mjesto u prvoj ekipi.