IMPRESIVNA ZBIRKA

Ljubičić se napokon pohvalio svojim ulovom uz Rogera Federera!

17.07.2017 u 16:13

Bionic
Reading

Ivan Ljubičić previše se medijski ne eksponira otkad je postao dio stručnog stožera Rogera Federera, no nakon trijumfa u Wimbledonu na Twitteru je pokazao svima što je već sve osvojio zajedno s velikim Švicarcem...

Federer je ove nedjelje trijumfom protiv Čilića osvojio svoj 19. Grand Slam turnir u karijeri te postao ozbiljan kandidat za završetak godine na prvom mjestu ATP ljestvice, unatoč tome što će za nekoliko tjedana napuniti 36 godina.

  • +26
Marin Čilić - Roger Federer, finale Wimbledona 2017 Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Toby Melville

Švicarac je već bio otpisan od mnogih kada je propustio zbog ozljede koljena veći dio prošle sezone, no vratio se u velikom stilu u 2017. godini i dosad je upisao samo dva poraza, na manjim turnirima u Dubaiju i Stuttgartu.

Jedno od tajnih Federerovih oružja svakako je Ivan Ljubičić koji se pridružio njegovom stručnom stožeru uoči ove sezone i čini se da mu puno pomaže u taktičkoj pripremi mečeva, a vjeruje se da je i zaslužan za poboljšani bekhend legendarnog tenisača, koji je u prošlosti imao problema s tim udarcem.

Ljubičić se medijski previše ne eksponira otkad je postao Federerov trener, ali uspjeh u Wimbledonu odlučio je proslaviti fotografijom na Twitteru na kojoj u društvu svog igrača slavi osvajanja pet ovogodišnjih naslova: Melbourne, Indian Wells, Miami, Halle i Wimbledon.

Ako ovako nastavi, Ivan će možda već u jednoj sezoni kao trener nadmašiti svoj broj igračkih ATP naslova kojih je skupio ukupno 10, a najveći od njih dogodio se u Indian Wellsu 2010. godine...

  • +3
Roger Federer protiv Tomaša Berdycha Izvor: Reuters / Autor: POOL