iskustvo ispred godina

Liverpool kao veliko pojačanje dovodi bivšeg Realova kapetana

23.05.2017 u 12:43

Bionic
Reading

Bio je jedna od Realovih ikona, no na Santiago Bernabeuu olako su ga se odrekli. Međutim Iker Casillas i dalje traje, a dokaz tome je i interes velikog Liverpoola koji bi ga rado vidio na Anfieldu

Iako mu je već 36 godina te igra u ne baš previše atraktivnoj portugalskoj ligi, Iker Casillas još uvijek je izuzetno cijenjen u nogometnom svijetu.

Naime, prema pisanju španjolskog AS-a, vratar Iker Casillas na meti je Liverpoola, kojem očito treba vratar njegova kalibra. Jer, podsjetimo, Casillas je još od mlađih kategorija, pa sve do 2015. godine nosio dres Reala i skupio puno iskustva.

Jedan je od najboljih golmana svih vremena, a sada mu u Portu istječe posudba iz Real Madrida, s time što mu je i istekao ugovor s Realom. Na njegovu adresu sada su stigle brojne bogate ponude iz Kine, Turske i Katara, ali Casillasu novac nije neophodan i razmišlja o igranju u puno jačem okruženju. I zato se čini da će prihvatiti ponudu Liverpoola, s kojim je navodno već potpisao predugovor.

Menadžer Liverpoola Jürgen Klopp želi Casillasa, jer očito Mignolet i Karius ne ulijevaju povjerenje. Tako bi Casillas trebao s 'redsima' preko kvalifikacija stići i do Lige prvaka, natjecanja u kojem je kao golman Real Madrida imao briljantnih izdanja.