SPEKTAKL NA GRIPAMA

Livaja i Perišić oduševili na splitskom humanitarnom spektaklu!

26.12.2012 u 22:08

Bionic
Reading

Cafe bar Tropic odnio je na krilima najboljeg igrača Marka Livaje i najboljeg strijelca Ivana Perišića pobjedu na humanitarnom malonogometnom turniru Četiri kafića – memorijal Dino Petrinović

Preko četiri tisuće gledatelja okupilo se u Velikoj dvorani sportskoga centra Gripe u Splitu kako bi vidjeli 11. humanitarni malonogometni turnir Četiri kafića – memorijal Dino Petrinović. Slavio je Caffe bar Tropic, koji su predvodili hrvatski reprezentativci Ivan Perišić i Marko Livaja.

Tropic je u polufinalu slavio protiv Kaurija 7:2, a u drugom polufinalu Tempera je bila bolja od Vanille 5:4 nakon izvođenja kaznenih udaraca. Finale je bilo dramatično, samo 0,4 sekunde prije isteka vremena, Tempera je izjednačila, da bi Tropic na koncu ipak slavio nakon kaznenih udaraca 9:8.

MARKO LIVAJA
'Najvažnije je da igram i da zabijam golove. Gdje? To je manje važno' 

Najboljim igračem turnira proglašen je Marko Livaja, najbolji strijelac je bio Ivan Perišić, a najbolji golman Božidar Radošević.

Uz njih, gledatelji su na Gripama mogli vidjeti gotovo sve igrače Hajduka, nekadašnje legendarne igrače poput Darija Šimića, Stanka Bubala, Mate Bilića, Vedrana Runje, Ivice Križanca, Ivice Mornara, Milana Rapaića, Igora Muse, Stanka Bubala, Ivice Vastića, Stipe Andrijaševića...


Nastupili su i reprezentativci Daniel Subašić i Ivan Runje, zvijezde Splita Ante Erceg i Ante Rebić, Drago Gabrić došao je iz Rijeke, a pojavili su se iako nisu nastupili i Ante Vukušić, Mario Maloča.... Pljeskom je dočekan bivši predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš, dok su zvižduke na predstavljanju dobili Ivica Križanac, Drago Gabić i Marko Livaja, kojima gledatelji očito ne mogu oprostiti nedolazak, odnosno odlazak iz Hajduka.

Najmlađi igrač na turniru Leon Ernst Habib i Marko Livaja

'Svi smo ovdje zbog djece koja trebaju našu pomoć. Kad god mi obaveze budu dopuštale ja ću dolaziti na turnir', kazao je Ivan Perišić, koji nije bio raspoložen za izjave o svom trenutačnom statusu u Dormundu. Za razliku od njega, Marko Livaja je spremno kazao kako bi volio ostati u Interu ali ne bi imao ništa protiv ni odlaska na posudbu.

'Najvažnije je da igram i da zabijam golove. Gdje? To je manje važno', kazao je Livaja.

S turnira je zbog ozljede izostao Ivan Rakitić, koji je organizatorima poslao donaciju od 20.000 kuna da je proslijede u humanitarne svrhe, te Senijad Ibričić, koji je otputovao u Tursku gdje bi trebao potpisati novi ugovor, za još uvijek nepoznati klub.