MAXtv PREPORUKA

Lingerie Football konačno i u Hrvatskoj

13.09.2010 u 15:25

Bionic
Reading

Amerikanci su odavno znani kao majstori za show, pa tako treba sagledavati i Lingerie Football ligu u kojoj polugole ljepotice igraju američki nogomet. Od srijede tu ligu moći ćemo pratiti i na MAXtv-u

Program Arene Sport 1 koji ekskluzivno mogu pratiti pretplatnici MAXtv-a nudi nekoliko izvrsnih sportskih događaja i jedan prijenos uživo. U utorak navečer Hannover će ugostiti HSV i bit će to prava poslastica za ljubitelje njemačkog rukometa. Osim toga izdvajamo i snimku Lingerie Football lige, novosti koju će nesumnjivo pozdraviti ljubitelji ženskog sporta.

Rukomet: Hannover 96 - HSV (5. kolo Bundeslige)
Izravni prijenos 14. rujna u 20.10 sati

Peto kolo Bundeslige bit će osobito zanimljivo hrvatskim ljubiteljima rukometa. 'Hrvatski' HSV odlazi u goste Hannoveru i samo čudo bi se moralo dogoditi da gosti ne osvoje oba boda. Jednostavno, HSV je stroj za pobjede, a Hannover ni s Nenadom Puljezevićem na golu neće imati puno šansi za iznenađenje.

Nakon startnog poraza od Göppingena, HSV-ovci su zaredali uvjerljivim pobjedama nad Hammom, Magdeburgom i Wetzlarom, a Domagoj Duvnjak, Igor Vori i Blaž Lacković nesumnjivo će predvoditi momčad i do četvrtog uzastopnog trijumfa u Hannoveru.

Lingerie Football League - ženski američki nogomet
Snimka 15. rujna u 20.35

Pripremite se za show! Od ovog tjedna ljubitelji američkog nogometa, a pogotovo polugolih žena koje igraju američki nogomet, doći će na svoje. Možda niste znali, no Amerikanci su se dosjetili i napravili cijelo natjecanje u ženskom američkom nogometu, a Arena Sport 1 na MAXtv-u će prenositi utakmice te lige. Ono što se dosad moglo gledati samo za vrijeme poluvremena Super Bowl utakmice pretvoreno je u sportski format koji u svijetu prate milijuni gledatelja.

Ako vam se baš i ne svidi gledati kako se žene u donjem rublju natjeravaju s jajolikom loptom po travnjaku, uvijek vam ostaje malo pričekati i pogledati sažetke Primere ili snimku francuskog nogometnog derbija između Marseillea i Monaca. Ipak, dojma smo da će Lingerie Football League biti itekako gledana i u Hrvatskoj.