potrudili se u madridu

Lijepa ruska tenisačica u čudu; zašto su je 'fotošopirali'?

04.05.2017 u 08:36

Bionic
Reading

Bivša najbolja svjetska tenisačica, Ruskinja Marija Šarapova, koja se prošlog tjedna vratila na terene nakon 15-mjesečne suspenzije zbog korištenja dopinga, slovi za jednu od najljepših sportašica današnjice

Dok je bila najbolja na svijetu, Marija Šarpova bila je veliki magnet za brojne sponzore. Potom je i sama ulazila u razne poslovne projekte, ali u blistavoj karijeri, koju je začinila i njezina ljepota, kola su krenula nizbrdo nakon što su joj u organizmu našli nedopuštena sredstva, odnosno meldonij.

Prvo je Šarapova kažnjena s 18 mjeseci suspenzije, ali su joj kaznu ipak ublažili na 15 mjeseci, a prošlog tjedna pojavila se u Stuttgartu, na turniru za koji je dobila pozivnicu.

I dokazala je Šarapova da tenis nije zaboravila igrati jer odmah je stigla do polufinala, u kojem je izgubila od Francuskinje Mladenović.

Ovoga tjedna lijepa Ruskinja sudionica je turnira u Madridu, a koji organizatori reklamiraju i plakatima na kojima se nalazi upravo Marija Šarapova. I nisu domaćini štedjeli na 'uljepšavanju' odnosno photoshopu, kako bi tenisačicu pokazali u što raskošnijem izdanju.

Ipak, očito su u jednom detalju pretjerali, što je razljutilo i lijepu Mariju.

'Kada ti na plakatu za turnir daju dobar push up grudnjak... ' s čuđenjem i nelagodom napisala je Šarapova.