RUSI TVRDE

Marija Šarapova pred kamerama bez donjeg rublja?!

06.02.2017 u 16:22

Bionic
Reading

Nakon što je u ožujku 2016. godine sama priznala kako je pala na dopinškom testu, Marija Šarapova dobila je prvo suspenziju na dvije godine, a potom je odlukom CAS-a kazna smanjena na 15 mjeseci

Sportski arbitražni sud (CAS) smanjio je suspenziju zbog dopinga ruskoj tenisačici Mariji Šarapovoj (29) s dvije godine na 15 mjeseci, te se Ruskinja, nekad prva tenisačica svijeta u travnju, točnije od 26. travnja može se i službeno pojavljivati na turnirima. 

CAS je u objašnjenju svoje odluke naveo da je Šarapova prekršila antidopinška pravila i da 'iako to nije uzrokovalo značajniju grešku ona ipak snosi dio odgovornosti te je zato suspenzija od 15 mjeseci odgovarajuća'.

Međunarodna teniska federacija (ITF) suspendirala je Šarapovu na dvije godine nakon što je u siječnju za vrijeme Australian Opena bila pozitivna na dopinškoj kontroli na meldonij. Peterostruka grand slam pobjednica je uzimala meldonij od 2006., ali se ta tvar našla na listi nedopuštenih sredstava od 1. siječnja 2106. godine. Ruska tenisačica je priznala uzimanje meldonija, a pravdala se kako nije znala da je na crnoj listi, no ITF nije imao milost.

No, dok se ne pojavi na terenima, Šarapova privlači pozornost gostujući u TV emisijama. Tako je bila i u emisiji kod izvjesnog Ivana, pred kojim je Šarapova pričala o svojim noćnim izlascima, (ne)zdravoj prehrani ali i povratku tenisu. Ruski mediji pak otišli su toliko daleko te su naveli kako je Šarapova na ovo snimanje došla bez gaćica, ali i bez grudnjaka.

Doduše, za ovaj drugi dio donjeg veša čak bi se i 'odavde' iz Hrvatske mogli složiti, s obzirom na prorez na haljini, dok prvi dio tvrdnje ostavljamo Rusima na dušu.

Autor: YouTube

Moments before filming the Urgant Late Night Show in Moscow

Fotografiju objavljuje Maria Sharapova (@mariasharapova)