Schladming ih otkrio

Lijepa Lindsey Vonn ima novog dečka: Znate li tko je on?

22.03.2012 u 12:33

Bionic
Reading

Jedna od najljepših i najpopularnijih sportašica na svijetu viđena je u društvu zgodnog muškarca i odmah su krenule priče kako smo dobili novi ljubavni par

Najbolja svjetska skijašica Lindsey Vonn ponovo je sretno zaljubljena. Prema švicarskom dnevniku Blicku novi izabranik njezina srca američki je skakač s motkom Brad Walker

Krajem prošle godine, atraktivna 27-godišnja Amerikanka razvela se od Thomasa Vonna, sada već bivšeg skijaša, nakon četverogodišnjeg braka.

Blick navodi kako je nedavno započela romansu sa 30-godišnjim Walkerom, svjetskim prvakom iz Osake 2007., a viđeni su na završnici Svjetskog skijaškog kupa u Schladmingu.

Nova indikacija koja upućuje na romansu je činjenica što Walker na svom Facebooku ima sliku te četverostruke ukupne pobjednice Svjetskog kupa.

Vezu zasad nisu službeno potvrdili, ali nova ljubav u svijetu sporta očito cvate.

Dodajmo još kako Walker osim zlata iz Osaki sa SP-a ima još puno uspjeha. Naime, dvije godine ranije u Helsinkiju je osvojio svjetsko srebro, a na dvoranskim Svjetskim prvenstvima još čeka svoje prvo zlato. U Valenciji 2008. bio je srebrni, a nedavno je u Istanbulu osvojio broncu. Inače, njegov osobni rekord iznosi 6,04 metara iz 2008. kada je u Eugeneu postavio novi američki rekord.