pobrala je batine

Lijepa boksačica ušla je u MMA ring, a onda ju je protivnica - unakazila

02.11.2017 u 10:53

Bionic
Reading

Heather Hardy (35) iskusna je boksačica koja je u karijeri ostvarila 20 čistih pobjeda. Sad se odlučila okušati u MMA borbama, no 'zapela' je već u drugom meču...

Mnogi su u MMA svijetu od Heather Hardy očekivali da će postati nova zvijezda. Iza nje je bogata i vrlo uvjerljiva boksačka karijera (20 mečeva, 20 pobjeda!), a uz to Heather atraktivno izgleda te je trebala biti pravo osvježenje u svijetu borilačkih sportova.

U MMA je debitirala ove godine, slavila je u toj prvoj borbi i ambiciozno najavila pohod na titulu prvakinje. No, planovi se ponekad izjalove, na svojoj je koži Heather to osjetila na najbolniji mogući način. U karijeri je zasigurno primila dosta udaraca, trebala bi se znati nositi s time, ali ono što joj je napravila Kristina Williams...

  • +10
Heather Hardy Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Heather Hardy zablistala je na vaganju uoči meča, u izazovnom kostimu, našminkana i nasmijana. Taj dio predstave je uvjerljivo dobila, no onaj dio u ringu željet će što prije zaboraviti. Kristina Williams dominirala je od prve minute, vidjelo se kako Hardy nema potrebnu MMA tehniku, posebice onu nožnu i defenzivnu. Protivnica ju je doslovno unakazila vezanim udarcima, a sudac je nakon jednog brutalnog udarca nogom u glavu odlučio prekinuti meč. Lice Heather Hardy bilo je obliveno krvlju, slomljen joj je nos i trebat će joj vremena da se oporavi od ovog teškog poraza. 

Autor: YOUTUBE

Sigurni smo da ovo nije bila posljednja borba Heather Hardy, zablistat će još koji put, no mora poraditi na tehnici, ljepota joj u ringu ne može pomoći.

Photo shooting 📸 @photofactory29 Some BTS fun! Snapped by @shihandevon mid shoot.

A post shared by Heather Hardy (@heathertheheat) on