VELIKE VRUĆINE!

Lijepa Ana na mukama: 'Gurala sam glavu u led!'

26.12.2012 u 11:59

Bionic
Reading

Ana Ivanović pokušava se prilagoditi visokim temperaturama koje vladaju u Australiji uoči početka nove teniske sezone

Srpska 25-godišnja tenisačica nakon nekoliko godina lutanja ove je sezone ostvarivala puno bolje rezultate na WTA turnirima. Iako nije osvojila nijedan turnir, vratila se u krug najboljih i trenutno zauzima 13. mjesto na ljestvici. Novu sezonu otvorit će sljedeći tjedan u australskom Perthu na Hopman Cupu gdje će u paru s Novakom Đokovićem tražiti prvi trofej sezone. No to je tek početak, Ana Ivanović ima ambiciozne planove za nastavak godine.

'Definitivno se želim vratiti među deset najboljih. To je bio moj cilj i za ovu godinu i bila sam vrlo blizu. Nadam se da ću to sljedeće ostvariti što će me staviti u poziciju da mogu dogurati daleko i na velikim turnirima', izjavila je uoči turnira osvajačica Roland Garrosa iz 2008. godine i bivša prva igračica svijeta.

'Ove je godine nekoliko cura dominiralo. Bila sam u poziciji da mogu igrati protiv top igračica, ali nisam ih mogla pobijediti, što je plan za sljedeću godinu,' dodala je.

Veliki problem za Anu i ostale sportaše bit će strašne vrućine koje trenutno vladaju Australijom. Temperatura ide i preko 40 Celzijevih stupnjeva, što je veliki šok za organizam, pogotovo za nekog tko dolazi iz naših krajeva.

'Gurala sam glavu u kantu s ledom', našalila se Ana na pitanje kako se privikava na australsku vrućinu.

Na Hopman Cupu Srbiji će najopasniji protivnici biti SAD za koji igraju John Isner i Venus Williams, kao i domaćin Australija koje predvodi Bernard Tomić u paru sa 16-godišnjom Ashleigh Barty