OPORAVAK teče dobro

Liječnik brazilske reprezentacije: Neymar može zaigrati protiv Hrvatske

15.05.2018 u 10:10

Bionic
Reading

Najbolji brazilski nogometaš Neymar da Silva najvjerojatnije će se na nogometni teren, poslije oporavka od ozljede, vratiti u prijateljskoj utakmici protiv Hrvatske 3. lipnja u u Liverpoolu.

Napadač PSG-a od veljače nije igrao zbog operacije zgloba, ali će biti spreman prije početka svjetskog prvenstva u Rusiji i to u utakmici protiv Hrvatske

Brazil je na SP u Rusiji u skupini E sa Srbijom, Švicarskom i Kostarikom.

Nakon što je brazilski izbornik u ponedjeljak objavio popis s 23 imena za SP u Rusiji, liječnik reprezentacije Rodrigo Lasmar je otkrio da se Neymar dobro oporavlja i da je vrlo vjerojatno da će zaigrati protiv Hrvatske na Anfieldu 3. lipnja.

'Obavili smo nove pretrage na Neymaru i oporavak teče dobro. Sljedeći tjedan će moći početi trenirati. Ideja nam je da idući tjedan počne raditi s loptom i cilj nam je da bude potpuno spreman za rad s izbornikom Titeom u zadnjoj fazi priprema tako da može zaigrati na prvoj prijateljskoj utakmici (Hrvatska, op.a.)', rekao je Lasmar.

Osim s Hrvatskom Brazil igra još jednu prijateljsku utakmicu prije početka SP-a, i to protiv Austrije 10. lipnja. Prvu utakmicu u Rusiji Brazil igra tjedan dana kasnije protiv Švicarske.

  • +55
Kvalifikacije za SP 2018., Hrvatska - Grčka Izvor: Reuters / Autor: ANTONIO BRONIC