NOVO U PONUDI

Liga prvaka od kolovoza na MAXtv-u i tportalu!

12.03.2012 u 20:47

Bionic
Reading

MAXtv u kolovozu ove godine počinje s ekskluzivnim prijenosom utakmica UEFA Lige prvaka u sezoni 2012/2013, 2013./2014. te 2014/2015.

MAXtv će prenositi najatraktivnije utakmice UEFA Lige prvaka utorkom te 'drugi izbor' utakmica Lige prvaka srijedom, a prijenose utakmica korisnici će moći pratiti na kanalima Arenasport. Utakmica koja ima status takozvanog 'first picka', odnosno najatraktivnija utakmica večeri, bit će emitirana u Osnovnom programskom paketu, bez dodatne naknade, a ostali prijenosi utakmica bit će dostupni korisnicima Sportskog paketa ili putem usluge 'pay per view'.

'UEFA Liga prvaka jedno je od prestižnih sportskih natjecanja na kojem nastupaju najbolje momčadi europskih nogometnih liga i iznimno mi je drago što smo, nakon omogućavanja ekskluzivnih prijenosa utakmica MAXtv Prve lige, u mogućnosti svojim korisnicima ponuditi i ovakav elitni, europski nogometni sadržaj. Utakmice Lige prvaka izvrsno se uklapaju u našu strategiju pružanja vrhunskog sportskog sadržaja na MAXtv-u te dodatno obogaćuju našu ponudu', izjavio je Nikola Francetić, operativni direktor Sektora za razvoj i upravljanje sadržaja.

Osim na MAXtv-u, prijenosi utakmica bit će dostupni i putem usluge MAXtv To Go koja omogućava gledanje televizije na računalima, tabletima i mobilnim uređajima. Zahvaljujući većem broju izravnih prijenosa utakmica Lige prvaka kao i mogućnosti gledanja utakmica na različitim platformama, gledatelji će imati priliku uživati u puno većoj količini vrhunskog nogometnog sadržaja nego što je to dosad bio slučaj. Sve utakmice Lige prvaka gledatelji će na MAXtv-u, osim prijenosa u standardnoj rezoluciji, moći pratiti i u HD rezoluciji, uz vrhunsku kvalitetu slike i zvuka.

Vrhunski nogomet bit će dostupan i svim posjetiteljima tportala koji će na posebno dizajniranoj stranici Tribina.hr imati priliku pogledati sažetke i snimke utakmica Lige prvaka.

Tribina.hr će okupljati nogometne stručnjake, znalce i sportske entuzijaste, a svi posjetitelji moći će sudjelovati u analizi i komentiranju svih aktualnih nogometnih događanja. Bogati multimedijski dio portala najvećim dijelom bit će posvećen upravo svim sadržajima Lige prvaka.

Više informacija o utakmicama Uefine Lige prvaka (ekskluzivno na MAXtv-u i tportalu):

• Ukupno 128 utakmica po sezoni u SD i HD rezoluciji
• Izravan prijenos najmanje tri utakmice po večeri odigravanja Lige prvaka
• Najatraktivnije utakmice UEFA Liga utorkom te utakmica Lige prvaka utorkom i srijedom
• Liga prvaka bit će dostupna na MAXtv IPTV i sat televizijskoj platformi, internetu te u pokretu uz uslugu MAXtv To Go
• Sažeci i snimke utakmica Lige prvaka biti će dostupne svima na posebno dizajniranoj stranici tportala - Tribina.hr.