U KLUBU NEMOĆNI

Leicester ostaje bez ključnog igrača šampionske momčadi!

15.07.2016 u 19:18

Bionic
Reading

Britanski Sky Sports potvrđuje kako su Leicester i Chelsea dogovorili visinu odštete u transferu N'gola Kantea, francuskog veznjaka koji je sjajno vodio veznu liniju šampionske momčadi 'lisica' prošle sezone...

Podsjetimo, francuski 25-godišnji veznjak stigao je iz Caena u Leicester prošlog ljeta za nešto više od 5 milijuna funti, no nakon senzacionalnog osvajanja Premiershipa u dresu 'lisica' ugled mu je značajno porastao, s obzirom da je uz Vardyja i Mahreza bio ključan pojedinac na terenu.

Iako nije igrao u finalu Eura, Kante je imao solidan nastup na domaćem Euru i učvrstio je svoju poziciju na nogometnom tržištu. Leicester City pokušao je jednom od svojih najvažnijih igrača ponuditi novi ugovor, no ovaj ga je odbio i Ranieriju ne preostaje ništa drugo nego početi tražiti zamjenu.

Kako izvještava Sky Sports pozivajući se na svoje izvore, ovog petka Leicester City i Chelsea dogovorili su visinu odštete od 32 milijuna eura za Kantea koji bi ubrzo mogao preći na Stamford Bridge.

Tako će londonski klub ipak dobiti kvalitetnog veznjaka kakvog traži nakon što ga je ovih dana hladno odbio mladi Portugalac Joao Mario