za USA Today

Legendarni Shaquille O'Neal rekao što zaista misli o nastavku NBA sezone; njegove će riječi odjeknuti i mnogima se neće dopasti

11.05.2020 u 10:11

Bionic
Reading

Bivša NBA zvijezda, a sada televizijski komentator Shaquille O'Neal smatra da nema smisla nastavljati NBA sezonu prekinutu 11. ožujka zbog pandemije koronavirusa.

'Idite kući, budite zdravi i vidimo se sljedeće godine', izjavio je O'Neal u razgovoru za USA Today.

Kako on smatra, nema smisla ustrajati u tome da se sezona završi jer naslov prvaka neće imati istu vrijednost kao do sada.

'Završite sve skupa i pazite na zdravlje gledatelja', kazao je 48-godišnji O'Neal, bivši igrač Orlando Magica, Los Angeles Lakersa i Miami Heata.

'Razumijem kako se igrači osjećaju, stvarno. Ali tko god da osvoji prvenstvo, uvijek će uz taj naslov i ovu sezonu stajati dodatno objašnjenje', dodao je. Nema sumnje kako će njegove riječi odjeknuti jer ipak je riječ o jednom od najboljih igrača svih vremena. Naravno, ovakvo mišljenje se mnogim NBA fanovima neće dopasti...

Podsjetimo, vodstvo NBA razmatra mogućnost nastavka regularnog dijela sezone i doigravanja. Jedna od ideja je organiziranje utakmica na neutralnom terenu - u Orlandu ili Las Vegasu - iako datum još nije poznat, no stručnjaci smatraju da to neće biti moguće prije srpnja.