Bayern u fokusu

Legendarni Lothar Mattheus nije izdržao i oštro je kritizirao Hasana Salihamidžića zbog izjave o pojačanjima: Tako nešto je bespotrebno!

30.04.2020 u 15:03

Bionic
Reading

Legendarni njemački nogometaš Lothar Mattheus morao je reagirati i oštro kritizirati Hasana Salihamidžića - Bracu nakon nekih njegovih izjava i poteza

Naime, nogometaš Lothar Mattheus kao igrač je prošao sve što se može, a nakon toga posvetio se trenerskom poslu i posebno je osjetljiv kada je 'njegov' Bayern u pitanju.

Stoga mu je zasmetala Salihamidžićeva izjava kako će 'biti aktivni na tržištu i da će dovoditi samo najbolje igrače.'

Obzirom da nije naveo imena tih najboljih igrača mnogi to smatraju 'neprofesionalnim pristupom'

'Iskreno se nadam kako će Salihamidžić u budućnosti imati bolji 'nos' za transfere. Dao je 80 milijuna eura za Lucasa, ali on je često ozlijeđen, nije se pokazao kao baš profitabilan', kazao je Matthaus.

Naravno, imao je što za reći i o Salihamidžiću - inače sportskom direktoru - te njegovim medijskim nastupima:

'Obećao je odlične transfere, a vrijeme je da se riječi pretvore u djela. Ali, najavljivanje takvih stvari je bespotrebno u vremenima kada se drugi klubovi bore za svoje postojanje. Što ako budemo morali čekati duže nego što se očekuje da se stanje u sportu stabilizira? Salihamidžić i ostali moraju voditi računa o tome što govore u javnosti', pokušao je kritičan prema bivšem klubu biti Mattheus.

Nema sumnje kako mu Salihamidžić, koji je poznat kao brz na jeziku, neće ostati dužan.