ODLAZI NA LIJEČENJE

Legendarni Josip Kuže obolio od leukemije

12.02.2013 u 22:35

Bionic
Reading

Bivši igrač ali i trener Dinama, te brojnih klubova ali i reprezentacija, Josip Kuže, obolio je od leukemije te će sljedećih nekoliko mjeseci provesti na liječenju

'Obolio sam od leukemije i u bolnici u Zajčevoj provest ću nekoliko idućih mjeseci na liječenju. Prije dva dana dijagnosticirana mi je teška bolest, ali ulazim u bolnicu mirne glave. Idemo dalje', rekao je za Jutarnji list legendarni trener 'modrih' Josip Kuže.

Uključite se u raspravu

Pitamo vas; što mislite o Josipu Kuži? Što vam prvo pada na pamet pri spomeni njegovog imena? Zbog čega ga navijači toliko vole? Više na Tribina.hr

Josip Kuže, koji je Dinamo vodio i na onoj nikad odigranoj utakmici, 13. svibnja 1990., protiv Zvezde, bio je jedan od najomiljenijih trenera, kojima su Bad Blue Boysi tepali 'Jedan od nas'. Primio se Kuže posla i u vrijeme kada je Dinamo igrao 'ligu za bedaka', te je s Modrićem, Eduardom i Da Silvom vratio dostojanstvo Dinamu.

Danas je pred Kužeom ipak kudikamo teža i važnija utakmica, ali svi se uzdamo da će i iz nje, koju bi trebao voditi u Zajčevoj bolnici, izaći kao pobjednik. Kao i puno puta dosad.