casillas neće u mirovinu

Legendarni golman u 36. godini pred velikim transferom?

26.10.2017 u 18:46

Bionic
Reading

Španjolski golman, 36-godišnji Iker Casillas, kojeg je Real otpustio 2015. godine a karijeru nastavio u Portu, u siječnju bi mogao napraviti veliki transfer

Španjolski golman Iker Casillas (36) ponovo prolazi kroz težak period. Bio je Casillas legenda Real Madrida, ali je igrajući za taj klub u posljednje dvije sezone doživio pravu sramotu jer su ga treneri, počev od Josea Mourinha, počeli stavljati na klupu.

  • +12
FC Porto v Juventus Izvor: Reuters / Autor: Rafael Marchante

On je u ljetnom prijelaznom roku 2015. godine preselio u Porto što je mnoge iznenadilo jer je mogao ostali u ligama petice i igrati za daleko konkurentniji klub. Ipak, ni tu nije uspio pronaći sreću te je i u portugalskoj momčadi češće sjedio na klupi nego bio pred golom.

Španjolska Marca piše kako ga je Porto odlučio prodati u siječnju jer plaću od pet milijuna eura više ne mogu pravdati.

Prema pisanju istog izvora, već se javio klub koji bi ga želio dovesti u svoje redove, a to je Liverpool. Kloppova momčad ima problema u zadnjoj liniji, a ponajprije na vratarskoj poziciji. Loris Karius je došao na ljeto 2016. godine iz Mainza ali se nije iskazao kao opravdana investicija. A ni prvi golman Simon Mignolet nije pouzdano rješenje.

Čini se kako bi upravo zbog toga Casillas mogao biti idealno rješenje za Liverpool koji će ga pokušati angažirati u siječnju. Liverpool bi tako osigurao golmansku poziciju, dok bi legendarni golman dobio još jednu priliku braniti na najvećoj mogućoj sceni.