dugo se oporavljao

Legendarni Franck Ribery u svojoj 37. godini zabio jedan od najljepših golova prebogate karijere; Lazio ipak ostao u utrci za naslov

27.06.2020 u 22:50

Bionic
Reading

Jedan od najboljih francuskih nogometaša, Franck Ribery, ove sezone nosi dres talijanske Fiorentine. Zabio je Ribery vodeći gol za 'viole', ali Lazio je uspio stići do pobjede 2:1

Iako je već u godinama u kojima su mnogi već objesili kopačke o klin, Franck Ribery još uvijek uživa na nogometnim terenima.

Sada, nakon 12 sezona u dresu Bayerna otišao je u nešto 'skromniju' Fiorentinu, ali i dalje iznimno jaku talijansku ligu.

I tamo demonstrira sve što zna. Istina, dugo se mučio kroz sezonu s teškom ozljedom koljena, ali sve je uspio sanirati tijekom korona-pauze, pa se sada priključio momčadi koju vodi trener Iachini.

Na gostovanju kod rimskog Lazija, Ribery je postigao jedan od najljepših golova, sjurivši se po lijevoj strani te nanizavši nekoliko protivničkih igrača ušao u 16-erac i onda iskosa sjajnim udarcem svladao domaćeg golmana Strakoshu.

A kako izgleda ovo Riberyjevo remek-djelo pogledajte u video-prilogu.

Lazio je u drugom poluvremenu došao do preokreta.

Prvo je Ciro Immobile u 67. minuti iz dvojbenog penala izjednačio, da bi Luis Alberto osam minuta prije kraja donio Rimljanima pobjedu, s kojom su ostali u utrci za naslov prvaka.

Milan Badelj je igrao za goste do 84. minute.

Lazio je ostao drugi s četiri boda manje od vodećeg Juventusa, dok je Fiorentina 13.