ISKRENI RUS

Legendarni Fedor progovorio o incidentima mlađeg brata

Bionic
Reading

Svi znamo što predstavlja ime Fedora Emelianenka. Većina zna i što predstavlja ime Aleksandra Emelianenka. Nažalost riječ je o dijametralno suprotnim stvarima

Fedorovo ime svugdje izaziva ogromno poštovanje, kakvo je i sam uvijek iskazivao prema protivnicima i samom sportu slobodne borbe. Ime njegovog brata nažalost u zadnjih nekoliko godina krasi velikom većinom rubrike crne kronike.

Njegova česta pijančevanja, koja gotovo svaki put završe incidentnim situacijama, u zadnjih par mjeseci zabavljala su rusku javnost gotovo svakog tjedna. Fedor dosad nije komentirao skandale problematičnog brata, s kojim ionako nema pretjerano skladan odnos. No na najnoviji novinarski upit je reagirao.

'Kada je Aleksandar bio mali mogao sam utjecati na njega, jer ipak je između nas 5 godina razlike. Aleksandr sada ima 32 godine i sam je odgovoran za svoje postupke. Ja s tim nemam veze,' izjavio je Fedor za ruski portal Sovsport.ru, a njegove riječi je prenio Profightstore.

Nakon što je zbog tučnjave u kafiću ostao bez meča s Cro Copom, nestašni Aleksandr nedavno je ponovno ostao bez angažmana nakon što je u alkoholiziranom stanju došao na javni trening i liječnički pregled. Organizatori u ruskom Tjumenu odmah su mu se zahvalili na suradnji i otkazali cijeli event.