NAJBOLJI OD NAJBOLJIH

Legendarni Englez spomenuo i hrvatskog reprezentativca; što kažete na ovaj izbor čovjeka koji se kao igrač nikada nije okitio naslovom prvaka

11.05.2022 u 16:57

Bionic
Reading

Menadžer Aston Ville Steven Gerrard je u razgovoru za BT Sport trebao po svojem mišljenu odabrati pet trenutno najboljih veznjaka na svijetu, a on se odlučio za njih šest

Legendarni veznjak Liverpoola, koji u 17 sezona nikada nije osvojio naslov engleskog prvaka, jedan je od onih čije se mišljenje cijeni u svijetu nogometa, a u svojem izboru prvo je spomenuo Judea Bellinghama, mladog Engleza koji briljira u dresu dortmundske Borussije.

Uz njega je još istaknuo Kevina De Bruynea (Manchester City) i Masona Mounta (Chelsea), a zatim i hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića koji je također u Chelseaju. Na kraju je još dodao dvojicu Rodrija iz Manchester Cityja i Fabinha iz Liverpoola.

Tko je ipak broj jedan?

'Ako bih se morao odlučiti za jednog od njih, to bi bio De Bruyne. U njemu vidim kombinaciju svih velikih veznih igrača protiv kojih sam do sada igrao', rekao je Gerrard koji je kao najbolje veznjake protiv kojih je igrao spomenuo Roya Keanea, Patricka Vieiru i Claudea Makelelea.

  • +4
Chelsea - Wolverhampton, Premiership, 2021/22. Izvor: EPA / Autor: ANDY RAIN