NE ZNAČI NIŠTA, ALI...

Legendarni Brazilac Ronaldo otkrio bitan detalj o Mbappeu: Impresioniran sam

18.01.2024 u 13:30

Bionic
Reading

Jedan od najcjenjenijih nogometnih napadača današnjice, 25-godišnji Kylian Mbappe odrađuje posljednjih nekoliko mjeseci ugovora s PSG-om. Doduše, u njemu postoji opcija produženja za još jednu sezonu, ali prema aktualnoj situaciji, on od 1. siječnja može pregovarati sa zainteresiranim klubovima

Kao što smo još prije dva dana pisali, Mbappe je najavio da prije ljetnog prijelaznog roka neće donositi odluku o klubu u kojem će igrati u nastavku sezone. No na stolu navodno ima bogatu ponudu PSG-a, koji bi ga želio i sljedećih godina gledati na Parku prinčeva.

>> Ovo je ponuda koja će i nezasitnog Kyliana Mbappea 'izuti iz cipela'

Također, zna se da je za ovog 25-godišnjaka itekako zainteresiran madridski Real. Ali s obzirom na to da su se već 'opekli' s Mbappeom, kada ih je izigrao prošlog ljeta, jer vjerovali su u njegov dolazak na Santiago Bernabeu, sada u Realu od njega očekuju što hitniji odgovor. Jer na svojoj listi želja imaju i drugih kandidata.

Iako je 'povukao ručnu', jer niti on ne zna što je Mbappe odlučio, bivši Realov napadač, legendarni Brazilac Ronaldo, otkrio je zanimljiv detalj.

'Ne znam hoće li otići u Real Madrid, ali istina je da Mbappe gotovo savršeno govori španjolski jezik. Impresioniran sam njegovim znanjem. To ne znači da će doći u Real Madrid, ali očito je znatiželjan. Međutim ja sam poput vas, nemam pojma što će se dogoditi i smatram da je to sapunica koja predugo traje', pojasnio je Brazilac.